ARBES EQUIP

Construir és una qüestió d’experiència.

Com a promotor, pot confiar en la nostra experiència i atenció al detall en el compliment dels seus desitjos.

Doni’ns l’oportunitat d’una conversa personal i podrem donar-li aquesta confiança.

Com a equip de professionals creatius i experimentats de la construcció i en base a la nostra sensibilitat en vers la qualitat i eficiència, li ho posarem fàcil.

BERND SCHMAHL

Hamburg. Va estudiar Arquitectura a Hamburg i va realitzar els seus primers projectes com a arquitecte a la seva ciutat natal, Hamburg (Alemanya). A la Bienale d’Arquitectura de Venècia, va decidir que volia treballar com a arquitecte a Itàlia i es va traslladar primer a Milà i després a Parma, on va exercir professionalment durant cinc anys. Des de 1994 viu i treballa com a arquitecte a Mallorca, on compagina les necessitats empresarials dels seus clients amb l’estil de vida mallorquí, particularment mediterrani. Inscrit en el registre del Col·legi Oficial d’Arquitectes de les Illes Balears, és també màster en Gestió de Projectes d’Edificació per la Universitat Politècnica de Catalunya (Barcelona). Parla alemany, espanyol, anglès, italià, francès i un poc de mallorquí. Li encanta la fotografia, practica ioga, busseig i la natació de competició. Està casat i té una filla.

ANDREA GHELFI

Zurich, 1968. Va cursar els seus estudis professionals com a dibuixant a Suïssa i es va graduar com arquitecte tècnic a la Universitat de les Illes Balears / EPS, Palma de Mallorca.

CARDE REIMERDES

En el disseny de les cases particulars domina el coneixement sobre la interacció entre el subconscient humà i les necessitats individuals i empresarials. L’objectiu d’aquesta manera sensible, sobretot responsable i creativa, de treballar és provocar un impacte positiu i inspirar la gent.

www.carde.de

ANGEL HEVIA

Está haciendo nuevamente frío aquí, y como siempre comienzo a pensar en cómo dar calor a la arquitectura, cómo hacer que nos abrigue y nos rodee. Después de todo, la gente compra ropas y calzado del tamaño conveniente y sabe reconocer cuando les quedan bien. Es el momento de encontrar la cosa construida que también les (y nos) quede bien.

www.angelhevia.com

Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continuas navegando consideramos que aceptas su uso. Más información